Utlendingsdirektoratet mindreårige asylsøkere i Norge truet med deportasjon


20 Jul
20Jul

mindreårige asylsøkere i Norge  truet med deportasjonHalvparten av asylsøkere mindreårige enslige har fått midlertidig opphold i Norge, noe som betyr at de må forlate landet når de når myndighetsalder.


Starter fra 1. juni mottok 698 asylsøker mindreårige svarer til etterspørselen av asyl. 47 prosent av dem vet at de kan bo, men inntil 18 år bare. Dette betyr at de må forlate landet når de når myndighetsalder. Du får 14 prosent av mindreårige (under den lovlige alderen / under atten) på fjorårets midlertidig bolig, men ingen avgjørelse er brukt på bare 1,3 prosent av dem.


Suspendert (Hani Mrata) direktør for asylavdelingen i   UDI, og sa: -Det en klar økning i andelen av tilgang til midlertidig bolig.

Etter å øke andelen av midlertidige opphold i fjor høst, Departement for Immigrasjon registrert UDI forverring i tilfelle av ikke-mottak enslige i norske sentre i palasset. Og Institutt for innvandring har oppdaget selvmordsforsøk, og grunnen er å øke depresjon og ikke ønsker å studere. 


 arbeiderparti hadde diskutert på sin siste møte gjenstand for midlertidig innkvartering for og ser etter måter å løse dem, men de   ikke kunne garantere løfter avgjørende i muligheten for ferdigbehandlet når det gjelder ankomst til makten.

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.