Tysk politi skyte for å stoppe et slagsmål mellom syriske og Tsjetsjenske flyktninger


25 Jul
25Jul

Tysk politi skyte for å stoppe et slagsmål mellom syriske  og Tsjetsjenske  flyktninger 

Tysk politi tydde i Hamburg for å lansere varselskudd for å løfte en kamp mellom syriske flyktninger og andre fra Tsjetsjenia etter en tvist brøt ut mellom den syriske jente og en ung Tsjetsjensk utviklingen til sammenstøtene resulterte i tap.

Tysk politi avslørte søndag (23 juli) som Araka brøt ut i en flyktningleir i Hamburg har hatt med politiet skyte skudd i luften. Tvisten, som skjedde sist fredag kveld, begynte mellom den syriske jente og en ung mann fra Tsjetsjenia før foreldre gripe inn og eskalere tvisten til masse konfrontasjoner.

Ifølge politiet, far til en ung tsjetsjenske ly flyktninger truet med å ha igjen å komme tilbake senere med en gruppe av hans landsmenn, noe som fikk den syriske familien å informere politiet som kom før ankomsten av en gruppe på 30 til 40 personer deltok for å støtte far til en ung tsjetsjensk, her begynte de voldelige sammenstøtene de to gruppene. Med tilnærming av angriperne fra de tsjetsjenske væpnet gruppe barer og andre verktøy fra de syriske familien og sikkerhetsfolk selv, på grunn av den villskapen i sammenstøtene fant politiet seg nødt til å skyte i luften, og her plutselig roet situasjonen, opplyser politiet. Følgende dette forsvant gruppen angripe tsjetsjenske mislyktes politiet flyttet ti biler for å finne dem, og begynte etterforskning.

Kampen resulterte i såret av fire unge menn i Surin i alderen 22 og 31 år gammel jente og Syria (15 år) ble først gjort til dem på en legevakt med overføring av en tsjetsjensk mann såret 35, til sykehuset for behandling.

(AFP)

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.