Tyrkia tillater syrere som bor i Tyrkia for å søke om familiegjenforening


25 Jul
25Jul


Utstedt til den sørlige provinsen Hatay, Tyrkia "Aarjan Tobaja" beslutningen om å tillate syrerne som er på tyrkisk territorium for å gjenforene foreldrene (mor, far og brødre) etter familiegjenforeningen til Tyrkia tidligere begrenset til mann, kone og barn bare.

Mr. "Hussein Ahomchaq" varaordfører Rihaniya og leder av Office for syriske-tyrkiske forholdet, sa i en uttalelse til nettsiden til Orient Net, at anvendelsen av vedtaket har allerede begynt.

Ifølge det han sa ikke Ahomchaq ønsker å gjenforene foreldrene bare nødvendige papirene behandling og sende dem til Bab Al-Hawa krysset fra den syriske siden, eller Office for tyrkisk-syriske relasjoner eksisterende i Rihaniya by hvor det er en representant fra den syriske krysset å motta forespørsler.

Blant Ahomchaq i sitt intervju med OCC at de nødvendige papirene er et bilde av den tyrkiske Alkamilk person ligger i Tyrkia og støtte etableringen får det fra Mukhtar nabolaget hans og holder vanlig bolig trenger ikke å støtte etableringen, i tillegg til resten av avisene, en familie uttalelse oversatt til tyrkisk og sertifisert sverget oversetter og bilder om valnøtter reise fra familien sin for å bli gjenforent. Deretter sende papirene og venter på en person periode Ttararh mellom ti dager til en måned å være etter innføringen av sin familie til Tyrkia og spørsmålet om tid når det gjelder antall søknader, den person som ikke har pass kan ikke også gjenforent fra krysset, men ved å presentere sine papirer og en kopi av hans identitet til innvandring avdeling i provinsen Hatay, og ikke krysse Bab Al-Hawa, er sett i etterspørselen er.

Hussein la til at Ahomchaq den tyrkiske regjeringen søker å møte kravene til de syriske brødre gradvis og legge til rette for sine saker i Tyrkia

Han forklarte at av- og påstigning pass vil gjøre mange syrere til å forsegle sine pass for å legge til rette for verger i landet, for eksempel tilgang til turist forblir også fungere.

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.