To drept i en brann i asylmottak for asylsøkere i nærheten av den tysk byen [Stuttgart]


08 Aug
08Aug

To drept i en brann i asylmottak  for asylsøkere i nærheten av den tysk byen [Stuttgart]

To mennesker ble drept mandag etter en brann brøt ut i et krisesenter for bostedsløse og asylsøkere i delstaten Baden Vautamberg, sørvest i Tyskland, opplyser politiet.

Politiet avgjort at brannen er tilsiktet. Brannen førte til døden av en gammel kvinne    som er  54 år og en man  56-åringen, som var på besøk til krisesenteret , ifølge ordføreren, og tre andre ble alvorlig skadet, det var en fare for livene til to av dem i begynnelsen.


innsatsleder i tysk politiet  sa det brøt ut brann i en bygning nord for Stuttgart byen Markgrunangen i de tidlige timer mandag morgen.

Politiet sa ni personer, inkludert to asylsøkere var inne i bygningen da brannen brøt ut, inkludert en jente på ti år.

Hun sa i en uttalelse: "Til dags dato er det ingen indikasjon på at det er et hat kriminalitet."

Brann sier at den foreløpige vurderingen tilsier at brannen brøt ut ved starten av et kjøkken i første etasje.

styre ansvarlig for brann Hans-Hermann Kiefer, prosessen med en første forutsetning av angrepet på krisesenteret med henvisning til fallet av brenning av deler av lbygningen fra innsiden og utover.

Det spekulert i at røykspredning i hele krisesnetret  førte til kvelning to personer og deres bortgang, mens politiet ikke uttaler noe informasjon om dødsårsaken.

Byens ordfører påpekte at naboene var raske til å sette opp trappen fra utsiden  bidro til å redde noen beboere på en hast måte

resten av beboere ved krisesenteret ble levert til et hotell for nødsituasjoner  og de kommer til leilighetene dedikert til krisesituasjoner som tilhører byen på mandag.

(Tysk nyhetsbyrå, Reuters)

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.