Syriske flyktningfamilier involvert med innhøstingen for veldedighetsorganisasjoner i Canada


28 Jul
28Jul


Syriske flyktningfamilier involvert med innhøstingen av veldedighetsorganisasjoner i Canada

Syriske mannen kom i Canada med sin familie etter å ha flyktet fra sitt hjemland revet av krig, oppfylle sitt løfte om å refundere den vakre generøsitet til gjengjeld fikk han kort tid etter satte den i hans hjem-basert.

Mohammed al-Daher, 39-åringen jobbet som bonde i sitt hjemland, og begynte å plante bakgården hans hjem hage i byen Calgary. Etter å ha hørt landbruksbakgrunn, ga ham en utleier en tomt i utkanten av byen og begynte å al-Daher fungerer lover å donere 20 prosent minst av innhøstingen til veldedighet.

Velkommen av kanadierne Mohammed al-Daher og hans kones velsignelse og deres barn i juni i år 2016 etter at familien flykte fra Syria

Sam Nomura, en av grunnleggerne av gruppen sier syriske flyktninger støtte i Calgary: "Vi har blitt donert til dette landet uten kostnad, gratis, for å bli dyrket av denne nye familien, fordi dette er hennes bakgrunn Han var spent på å bevise seg selv at det er mye som kan gjøres innen landbruket.. her "

Snakker av al-Daher gjennom en tolk at han var veldig glad og takknemlig for muligheten han hadde i Canada, og at han liker å jobbe side om side med sin kone og tre barn:

"Det er en god følelse at familien jobber hånd i hånd. Herlig følelse om hva vi gjør som en familie sammen."

"Mine barn er veldig fornøyd."

kilde :CTV 

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.