Syriske flyktninger avslør løgnen til libanesiske hæren.


20 Jul
20Jul

Syriske flyktninger avslør løgnen til libanesiske hæren.


 De bekreftet at fangerne var i god helse før de ble arrestert fredag 30. juli 2017, og returnerte dager senere døde kropper fylte kroppene sine med knivstopper. I Arsal sier at syrerne som ble drept av den libanesiske hæren, var i god helse før de ble arrestert og påpekt at det ikke var lenge før de kom tilbake til dødsorganer og syntes å ha effekten av tortur, er klart og tilføyet flyktningen som reservert Stedet for å nevne navnet hans for frykt for å bli smittet. Den libanesiske hæren hevdet at hærens krav om kroniske sykdommer var falske og bekreftet at de fengslede flyktningernes legemer hadde spor av å stikke med kniver i det som syntes å være systematisk drap.

 Flyktningen bekreftet at den libanesiske hæren som stormet leiren og arresterte flyktningene, kommer fra helikopterets regiment. Shiiter ", som peker på koblinger mellom dem og militsen," Hezbollah "libanesiske, som for øyeblikket er engasjert i innsatsen i den libanesiske regjeringen om å repatriere syriske flyktninger til deres land, og dermed markedsføre ideen om seier av regimet av Bashar al-Assad og Tilbakelevering av sikkerhet til de syriske områdene, i et klart forsøk på å polere bildet av regimet og sannsynligvis syriske flyktninger i Arsal På grunn av at deres leirer blir utsatt for flere innbrudd for tre år siden, er en Hizbollah-sikkerhetstjeneste knyttet til hæren den som Drepte flyktningene på grunn av den alvorlige tortur de led. Flyktningen som snakket med det syriske nettet sa at mens de syv fanger døde, er det rapportert at antall avdøde steg til 10 og bemerket at det fortsatt er et stort antall flyktninger Fanget av den libanesiske hæren, og deres skjebne er fortsatt ukjent.

«Mange av dem sover ikke om natten og frykter nye raser og arrestasjoner av den libanesiske hæren, eller brenner teltene sine igjen, i en gjentagelse av det som skjedde de siste dagene da teltene ble brent to ganger,» sa flyktningen. Det resulterer i sivile tap, inkludert barn.

Den libanesiske hæren har avvist tilbudet fra legemene til rettsmedisinen for å bestemme de virkelige dødsårsakene. I denne sammenheng pekte flyktningen på eksistensen av krav blant flyktningene om behovet for å få en rettsmedisin til å bestemme dødsårsakene til internasjonale organisasjoner for å holde skyldneren av forbrytelsen mot syriske flyktninger.

Den 4. juli 2017 innrømmet den libanesiske hæren at fire syriske fanger døde kort tid etter arrestasjonen. De hevdet at de hadde dødd av "kroniske helsemessige sykdommer som ble reaktivert av klimatiske forhold før undersøkelsens start." Dette er hva syriske flyktninger i Aarsal

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.