Rekordhøyt i tvang retur og deportasjoner fra Tyskland til de arabiske Maghreb landene


04 Aug
04Aug

Med en hastighet tre ganger høyere enn året før, antall deporterte borgere av arabiske Maghreb landene fra Tyskland operasjoner steg til sine hjemland, etter å ha brukt opp alle muligheter til å bo i Tyskland lovlig

I første halvår 2017, har deportasjon av borgere i Maghreb landene fra Tyskland til hjemlandet virksomhet sett en markant økning, nå deportasjoner til Marokko, Algerie og Tunisia, 623 fall bringe antallet til tre ganger så mye som det er registrert i samme periode i fjor, som rapportert av aviser Gruppe "Funke" tyske medier basert på offisielle kilder på onsdag andre august

Ifølge offisielle tall helt tilbake til 2016, ble det deportert 166 innbyggerne i de tre landene i Maghreb, i første halvår, og 398 mennesker i løpet av hele året.

I denne sammenheng, aviser "Funke" medieoppslag legger til at konsultasjonssenter, som ble åpnet av den tyske regjeringen i Tunisia for innvandrere tidlig i mars / april siste vitne til en lav valgdeltakelse så langt.

Ifølge den tyske stiftelsen for International Cooperation Data (GIZ), har de 330 tunisiere fått råd fra GIZ senter  midten av juli siste 11 av dem bare de som var kommet tilbake fra Tyskland.

Målet med senteret, som ble etablert innenfor rammen av et omfattende program for å støtte tunisiske migranter tilbake fra Tyskland, for å megle i å finne opplæringsmuligheter og jobbe for dem i tillegg til å støtte etablering av selskaper. Det var forventet å være besøkes av senteret i løpet av det første året om to tusen tunisiske.

Likevel tyske utviklingsministeren Gerd Mueller forsvares i merknader til gruppen, "Funke" viktigheten av disse sentrene, fordi de gir "spesifikk og konkret støtte til de hjemvendte og beboere der." Han forklarte at hensikten med å gi fremtidige muligheter for den yngre generasjon i særdeleshet.

I kontrast, politisk kritikk i det tyske grønne partiet, Volker Beck, senter, forklarer at tunisierne er ute etter realistiske og legitime muligheter til å reise til Europa, og dette er ikke gitt av konsultasjonssenter, sa: "Det har ingenting å tilby, vil ikke bli tatt på alvor."

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.