Pro-Azil anklager Merkel om å "forråde" europeiske verdier på innvandringsmøtet


29 Aug
29Aug

Pro-Azil anklager Merkel om å "forråde" europeiske verdier på innvandringsmøtet

organisasjonen "Pro azil " klager på den tyske statsminister :

de tyske flyktningene opptatt med skarp kritikk av de inngåtte avtalene under innvandring toppmøtet, som ble avholdt mandag i Paris, anklaget tyske forbundskansler Angela Merkels "forrådte" europeiske verdier.

"De samarbeider med kriminelle," sa Günter Burckhardt, administrerende direktør for organisasjonen, tirsdag 29. august 2017.

Den Tyskland og andre land i EU i går uttrykte sin åpenhet under toppmøtet til å gi legitimitet for noen måter å beskytte de trengende i Afrika for å gå til Europa, men det har knyttet den til å stoppe ulovlig innvandring over Middelhavet.

Forslaget kommer som en del av intensivt samarbeid med afrikanske transittland, slik som Libya, som opplever krise i menneskerettighetene.

Borchardt sa at det tyske utenriksdepartementet pekte rett til forekomsten av tortur, voldtekt og henrettelser i flyktning fangeleirer i Libya, sa: "det er forhold kan ikke tolereres, og dette skjer også i leirene i området under kontroll av den såkalte regjeringen i nasjonal forsoning libyske."

"Det er utrolig at kansleren forrådte europeiske verdier og presenterte situasjonen for den offentlige mening som om alle disse tingene ikke skjedde," sa Burckhardt.

kilde : (DPA)

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.