Popularisering av 8 millioner syriske pass Interpol


25 Jul
25Jul

Popularisering av 8 millioner syriske pass Interpol

 bekreftet Innvandring og Pass Direktoratet, mandag 24. juli, Utenriksdepartementet og Institutt for innvandring og pass avslørt internasjonale bander er rikelig, arbeider på smi pass i de hemmelige rom, og legger til at straffeprosess Securitas Departement vil fortsette med Interpol effektivt inntil dette øyeblikk.

Hun bemerket at Syria har gjort en formell klage til FN og Interpol i denne forbindelse, og hadde sendt tidligere tall for stjålne pass til Interpol for å straffeforfølge disse pass. Da sa han at alle disse pass er tilknyttet til å organisere "Daesh" og Interpol sendte navnene på tall og forfalskede pass.

Og det er nå med å utarbeide en liste over alle pass utstedt av den syriske staten og de mer enn 8 millioner pass data å sende disse passene til internasjonal Interpol for å legge disse dataene til systemet I-CheckIt, en database over alle stjålet og forfalsket pass base.

Dette systemet omfatter 168 land og lar Interpol grense havner i disse landene og flyselskapene Organisasjon dette systemet får tilgang til databasen og sammenlignet passasjerer data med de data som er lagret i dette systemet, og derfor lett bli identifisert på pass utstedt av svindel kontorer, særlig ettersom det er å sende alle borgere som har fått data Passport-kontoer systematisk.

kilde : Sputnik

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.