politi i tyskland arrestere enn person på anklager om smugling av flyktninger og menneskehandel


04 Aug
04Aug

Tyskland

En tysk domstol utstedte en beslutning om å fengsle en mann opp på anklager om smugling 14 flyktninger umenneskelig, og statsadvokaten forklarte at smugleren har brukt en lastebil for å smugle flyktninger og forlater dem uten matforsyninger på høyden av sommervarmen.

Tysk politi har arrestert en lastebilsjåfør mistenkt for å smugle  utlendinger for å komme inn i landet ulovlig. Tyske påtalemyndigheten annonserte onsdag (den andre  august 2017) at domstolen i berna  utstedt en beslutning om å fengsle en mann i alderen 49 år i  forvaring, etter anklager om behandling av 14 flyktninger umenneskelig behandling utgjorde en trussel mot deres liv.

Påtalemyndigheten forklarte at disse flyktningene proppet inne i lastebilen i sommervarmen i esken til sin lastebil uten å gi dem noe mat forsyninger, eller å stoppe for å hvile i timers flytur fra Romania til Tyskland.

lastebilen som var parkert på kanten av veien  fikk  politiets oppmerksomhet første natten i går, og politiet kommet for å sjekke om det er noe med bilen  når politiet kommet nærmet bilen de hørt stemmer som kommer fra bilen og bilen har åpnet bilen og fant mange unge mennesker politiet sjef sier at de fant  syv personer (menn og kvinner), i tillegg til unge mindreårige, som alle kommer fra Syria og Irak, politi har levert flyktninger til et asylmottak i nærheten.  Politiet leter fortsatt etter fem andre utlendinger, flyktet til et nærliggende felt.

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.