Norge og Sylvi Lysthaug straffer en del av de maktløse


20 Jul
20Jul


Norge og Sylvi Lysthaug straffer en del av de maktløse

Norge og innvandring og asylpolitikk

integrerings og innvadrings minister sylvi listhaug frp

når man setter alltid med store og vanskelige tanker i hodet sitt og man klarer ikke å gjøre noe enn å vente da man må skjønne at det er ikke så lett å få asylbeskyttelse spesielt når man kommer fra Afghanistan eller Iraq

over 99 prosent av de afghanske asylsøkere får avslag i Norge men mange får oppholdstillatelse i andre Europiske land

hvorfor er det bare Norge som gjør det...? hvordan ser UDI på sikkerhetsvurderinger som de får fra Afghanistan..? kan  Afghanistan og Iraq beregnes som  trygge land..?

mange som får avslag på sin asylsøknad etter lang tid på asylmottak mange som venter på et brev som kommer til forandre  hele livet og som kommer til å skape mange gode muligheter men ikke alt går som man tenker.. men man kan ikke tenk på å få et godt liv i Norge hvis man kommer fra et land som Afghanistan eller Iraq.


frode forfang UDI direktør

tallet som kommer fra UDI viser at Afghanere er de mest berørt av  dette strengeste asylpolitikk i norsk historie. 99 prosent får avslag og de returneres  til Afghanistan etterhvert. fleste er enslige mindreåringer som kommer alene og deretter sendes de tilbake der de kommer fra.de kommer med forhåpninger og ambisjoner og barndoms drømmer om et bedre og tryggere liv som de forventer å ha i Norge men de ble knust og livet er meningsløs for dem etter på og hvorfor ...jo fordi at de fikk det brevet som de drømmer om men hva var besvarelse som står i brevet...? svaret var avslag og de skal sendes  tilbake til krigsområder..


noen av de afghanske asylsøkere i norsk mottak

Norge har den strengeste asylpolitikk i EU land og fikk mye kritikk av de humanitære organisasjoner for det men Norge vil ikke høre på noen fordi at sylvi lysthaug vil ha et trygt land men kan asylsøkere utgjør en trussel til velferdsstaten.....!!!

hvordan kan Norge sikre at de som returneres til Afghanistan er  trygge mens UDI frarådet nordmenn å ikke reise til Kabul.

UDI sier to provinser bare som kan være mål for terror angrepene og Utlendingsdirektoratet har gjort en ny vurdering av situasjonen i Afghanistan. De konkluderer med at det i dag ikke er noen provinser som er så utrygge at ingen kan sendes tilbake dit.

men etter de siste terrorsangrepene i Kabul noen av de som fikk avslag i asylsøknaden sin i Norge ble skadet...Asylsøker Khan Wazir Ahmadzai er blant flere afghanere som nylig er blitt returnert til Kabul, som UDI anser som trygt.  havnet han midt i et voldsomt terrorangrep i Kabul og mange andre som ble returnert og ble skadet eller mistet livet sitt.

Norge jobbe for en streng og bedre asylpolitikk nå og det betyr at mindre kommer til Norge flere får hjelp i utlandet. hvorfor Norge straffer bare de maktløse og mindreårige asylsøkere..... er det fordi Sylvi listhaug vil ha et land uten utlendinger eller fordi Norge vil ikke hjelpe noen.

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.