merkels utfordrer i det kommende parlamentsvalget, advarer mot ny flyktningbølge .. og dens allierte, den bayerske det ansvarlig for ikke å få "absolutt flert


23 Jul
23Jul

Merkels utfordrer i det kommende parlamentsvalget, advarer mot ny flyktningbølge .. og dens allierte, den bayerske det ansvarlig for ikke å få "absolutt flertall"

Martin Schulz advart rival Tysklands forbundskansler Angela Merkel, kansleren kontor i forkant av stortingsvalget i september neste repetisjon av flyktningene som har skjedd i 2015 krise, som beskriver situasjonen Palmahon også.

I lys av det økende antallet flyktninger nå kommet til Europa over Middelhavet, det sosialdemokratiske partiet formann Schultz sier til avisen "Bild am Sonntag" ukentlig tyske avisen på søndag. "Hvis vi ikke gjør noe nå, blir vi truet ved å gjenta situasjonen"

Sosialdemokratene kandidat planer om kansler å snakke med Italias statsminister Paulo Jantelaun, neste torsdag på problemet, som også har til hensikt å legge frem i valg kampen.

Schultz til: "Hvem ønsker å utsette det bevisst og prøve å ignorere emnet før stortingsvalget, det opptrer kynisk."

Han kalte det bør andre EU-land lette byrden av flyktninger fra Italia, sa: "Nå er det rollen til andre EU-land."

Han fortalte Radio "Duchlandvunk" Det er viktig "koalisjon av villige" til å skape innenfor EU, og bemerker at Italia ikke vil motta alle flyktningene permanent.

For hans del, uttrykte Christian Social parti Bayern tyske presidenten Horst Seehofer, uttrykte sin oppfatning at det ikke er en løsning av flyktningproblemet så langt, sa han: "For øyeblikket roet situasjonen, men vi vet alle. At bølgen av innvandring vil fortsette"

Det er bemerkelsesverdig at den bayerske partiet er yngre bror av partiet Merkels kristeligdemokratene i Christian Union, noe som førte, som i dag danner den regjerende koalisjon med SPD.

Carry Seehofer og Merkel åpnet grensene til flyktninger i 2015 ansvaret for ikke-Christian Union for et absolutt flertall i det kommende parlamentsvalget.

Etter at han ble insistere på maksimalt flyktningmottak i felles valgprogrammet med Merkels KrF inkludert, Seehofer retrett fra dette kravet nylig, og har blitt en del av programmet til partiet i Bayern bare.

De 103.000 flyktninger kom i Europa via Middelhavet, 85% av dem kom i Italia.

(Tysk nyhetsbyrå, site Tagzhao)

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.