Merkel: Det er mulig å slippe retten til asyl hvis det er bevist å besøke flyktninger til hjemlandet


29 Aug
29Aug

Merkel: Det er mulig å slippe retten til asyl hvis det er bevist å besøke flyktninger til hjemlandet

Tysklands forbundskansler Angela Merkel sa at det ikke har kommet sent til retur av flyktninger syrere i Tyskland til sitt land, og la til at til tross for kunnskap om retur av noen syriske flyktninger i andre europeiske land til områder neppe være trygg i sitt eget land  for eksempel, er fortsatt tragisk situasjonen i Syria.

The Chancellor har forklart om hva hva som utgjøres av media siden den perioden av det faktum at noen flyktninger kan ha besøkt land som flyktet perioder som strekker seg, sier at det er mulig å forstå besøke noen på grunn av familien omstendigheter overbevisende, men det viste seg at årsaken til besøket var ferie i land hevdet de at de var truet til sine liv, eller at de blir straffeforfulgt der, det vil introdusere dem til muligheten for fallet av retten til asyl dem. Welt am Sonnta avis rapporterte.

Ifølge den samme avisen har rundt hundre flyktninger blitt registrert i delstaten Baden-Württemberg at de hadde besøkt sine land flere ganger siden 2014. Men i samme tilstand offisielle sa til andre medier som ikke har blitt bekreftet etter det.

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.