kommer Marokko for å bli en ny destinasjon for innvandrere i stedet for Libya?


17 Aug
17Aug


kommer  Marokko for å bli en ny destinasjon for innvandrere i stedet for Libya?Spanske myndigheter uttrykte frykt for å snu Marokko til en ny destinasjon for afrikanske migranter, og tilstrømningen av store tall er like, på grunn av den nåværende situasjonen i Libya. I løpet av inneværende år, tusenvis av disse valgte å gå til Marokko som en måte å sikre en hemmelig forsøk på å krysse mot den andre Vestbredden fra den nordlige kysten av dette landet.


Tusenvis av innvandrere foretrekker å unngå den libyske måte å migrere til Europa på grunn av mishandling støtt av innvandrere av banditter og militsgrupper i dette landet, og velger å passe marokkanske reisemålet hemmelig tilgang til det gjennom den østlige grensen til Algerie eller gjennom Mauritania.

Hun snakket spansk presseoppslag om en dobling av antall innvandrere fra den marokkanske kysten og til og med algeriske, men med færre, siden begynnelsen av inneværende år sammenlignet med fjoråret. Det ble reddet mer enn 6400 innvandrere på havet i regionen, ifølge International Organization for Migration tall.

Dette er kjent som sjøveien av sin fare, og årene med masse kirkegården for tusenvis av innvandrere siden, på grunn av "sterke strømninger", som bekreftes av Antirasistisk Association offisielle "SOS Rasesm spansk" Mikel Oragas fortalte nyhetsbyrået AFP.

Hvorfor velger innvandrere marokkansk veien?

Valget av innvandrere til porten av den marokkanske transitt mot Europa, ikke bare på grunn av situasjonen i Libya, men også andre faktorer har alltid til stede i sinnet av disse innvandrerne, er at "Marokko er langt fra Europa er svært liten avstand mellom Tanger og Tarifa" alle to banker, forklarer rettigheter og aktivist innvandring Hassan Amari.

Migranter er ikke klar over alvoret i denne sjøveien i Middelhavet, og fokus på den geografiske betydningen og bedre værforhold. "Jeg visste ikke oppfyller noen trekkfugl dager fortalte meg at dette er en farlig sjøveien," urban refererer.

Jeg så krysset prisene med båter av døden fra regionen en betydelig nedgang sammenlignet med tidligere år, som ble verdien av "ca 900 euro for den personen i stedet for 1500 til 2000 euro i 2016," og "har rett til tre forsøk på å krysse," Endress Garcia Lorca sa viseguvernør Almeria i Sør-Spania, til nyhetsbyrået AFP.

De ble reddet 380 innvandrere var ombord de åtte båtene i den første uken av denne måneden i den vestlige Middelhavet, mellom Marokko og Spania. Han overlevde bare tre av de totale 52 migranter var om bord i en båt i området.

Vanskelig vei mot Europa

Av innvandrere på vei til Marokko ikke være enkelt på grunn av mange ørkener gjennom, og fraværende i denne forbindelse statistikk om innvandrere som tilbringer lang tørst som de står overfor gjerdet grensen mellom Marokko og Algerie, bygget Rabat, dype grøfter gravd av Algerie.

Oppmerksomheten aktivisten migrasjon Hassan Amari at innvandrere vanligvis foretrekker å krysse grensen om natten, og flere personer ble fanget i skyttergravene eller groper er fylt til grunnvann i vinter, hva som driver de fleste av dem krysser grensen mellom de to landene når været er egnet.

Og "gå til Marokko fra Sahara transitt til Europa, må kanskje velge smuglere", Ammari viser, og som er klar over den libyske krysset, slått til "helvete", og jobber for å gi alternative innvandrere naysayers å fullføre innvandring tur til Libya, også "det kan være å velge innvandrer før du kobler til kommunikasjonsnettverk for smugling i Algerie," forklarer Amari.

Migranter ikke avgjøre på et visst punkt fra den nordlige kysten av Marokko å krysse mot den andre Vestbredden, som "snu fra ett punkt til et annet når intensivert overvåking på et av disse punktene av marokkanske myndigheter," ifølge forklaringer Ammari. Vanligvis våren fra følgende områder: Al Hoceima, Nador, Tangier, Tetouan, som utgjør den største delen av den nordlige kysten av Storbritannia.

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.