Italia sendte en militær kutt fritt til Libya for å begrense flyktninger krysset


04 Aug
04Aug

Italia sendte en militær kutt fritt til Libya for å begrense flyktninger krysset

Den italienske parlamentet godkjent en plan om å sende marinefartøyer til Libya i forbindelse med forsøk på å begrense innvandrere krysset Middelhavet mot Europa.

I utgangspunktet Italia besluttet å sende to stykker i hva regjeringen maritim sier at prosessen for å hjelpe den libyske kystvakten og målretting av menneskesmuglere.

Italia er det viktigste målet for innvandrere som kuttet av den farlige reisen fra Libya.

Tidligere Italia gjorde reservasjoner på en tysk redningsfartøy på øya Lampedusa.

Og det er i dag avhørt skipets mannskap, drevet av organisasjonen "Aung Rati" tyske frivillige organisasjoner som, etter ordre fra den italienske statsadvokatens kontor.

Mens organisasjonen sier at avhør av mannskapet, "en rutine", den italienske politiet sier at skipet ble beslaglagt på grunn av bevis for at det "hjulpet ulovlig innvandring." To innvandrere fra syrerne på skipet ble tatt, ifølge italienske medier rapporter.

Det er bemerkelsesverdig at den lille italienske øya Lampedusa nær kysten av Afrika står overfor vanskeligheter i ly tusenvis av innvandrere som har kommet de siste årene. Organisasjonen "Aung Rati" en av flere frivillige organisasjoner som ønsker for migranter til sjøs og prøver å redde dem.

Organisasjonene protestert mot nye italienske regler begynte å arbeide nylig, som tillater en økning av medlemmer av de væpnede politiet å stoppe skip og overføring av migranter fra Sevih til en annen. Og kort tid etter avstemningen i det italienske parlamentet, gikk territorialfarvann den libyske patruljebåt og ledet til Tripoli.

Italiensk forsvarsminister Roberta Pinotti bekreftet at prosessen ikke vil fungere som en blokade av Libya, så tillater ikke å la skipene som frakter migranter. Men menneskerettighetsorganisasjoner advarte om at de som kommer tilbake til Libya truet med å motta mishandling av menneskehandlere.

Italia sier det er å forhandle fram en maritim oppgave med den internasjonalt anerkjente regjeringen i Libya, ledet av Fayez Al-Sarraj.

Sarraj sa at hans administrasjon bare enige om å få opplæring og våpen fra Italia.

Han la til at "nasjonal suverenitet Libya er en rød linje ingen skal overvinne."

Siden begynnelsen av året, gjennom mer enn 94 tusen immigranter Middelhavet til Italia, ifølge FN. Og døde i 2370, mens de prøvde å nå Italia. Det er bemerkelsesverdig at tallene var lavere i juli enn på samme tid i fjor --11,193 forhold til 23 552 -, ifølge innenriksdepartementet.

Det kan være lovlig re-innvandrere som fant dem i libyske territorialfarvann - og ikke internasjonalt farvann - til Libya. Men hjelpearbeidere sier forholdene i flyktningleirene er det elendig.

Siden 2015, de ikke-statlige organisasjoner patruljering av Libya for å søke etter flyktninger. Siden begynnelsen av året, de tok 35 prosent av redningsaksjoner, ifølge den italienske kystvakten.

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.