Har "McKinsey" forårsaket, dele opp syriske flyktningfamilier ? .. Således har Europa formulert politikk i løpet av forskyvningen krise


26 Jul
26Jul

Har  "McKinsey" forårsaket, dele opp syriske flyktningfamilier ? .. Således har Europa formulert politikk i løpet av forskyvningen krise


Under høyden på forskyvning krisen før vinteren 2015 asylmottak i Tyskland skredet sin kapasitet og deretter begynte Berlin i jakten på en rask løsning, og derfor tydde til å søke hjelp av multinasjonale ledelsen konsulentfirma, inkludert McKinsey & Company giganten ligger i New York, for å administrere og organisere applikasjoner for asylprosedyrer.

Tyskland betalte McKinsey $ 34 millioner, ifølge en rapport fra Washington Post, i bytte for sitt arbeid med den tyske Federal Bureau of Immigration, som startet siden oktober / oktober 2015 til i dag.
Kontoret har også ansatt to selskapene Ooropeten to "Roland Berger" og "Ernst & Young".

Selskapet har utviklet en rask avgjørelse i asylmottakene ved avslutning av forhandlingene forespørsler innen dager.
Og det brakte nye applikasjoner for bruk av McKinsey konsulenttjenester fra Hellas og Sverige.
I løpet av året 2017, McKinsey laget et tilbud til å administrere et prosjekt med FN.


akkumulert filer

Men eksperter på internasjonal lov, sa de, ifølge Washington Post rapporterte at situasjonen i Tyskland illustrerer risikoen forbundet med arbeidet til McKinsey.
Det har blitt utlendings Office of Federal vedtak om asyl rente forespørsler raskere, men etterlot seg et økende antall innvandrere med mindre rettigheter, særlig rett til å bli gjenforent med sine familier, dette har ført til levering av hundretusener av klager på vedtak av immigrasjonskontoret før rettskjennelser, som forlot mange av akkumulert filer - ikke i asylmottak, men i de tyske domstoler.

Hadde familiegjenforening, de fleste av saker av interesse for nykommere, som mange av dem fortsatt har ikke vært i stand til å bringe sine familier til Tyskland og av grunner som er knyttet til beskyttelse oppnås ved flyktningtype.

Ifølge en rapport fra det tyske nettstedet dw person som ønsker å gjenforene familien sin, må han sende søknaden innen tre måneder etter beslutningen om å avgjøre anmodning om asyl. Merk at forespørsel om familiegjenforening er sendt til Institutt for utlendinger i byen som er ment å møte familien. I kontrast, må familien søke om visum fra den tyske ambassaden nærmeste bebodde sted.

Men juridiske eksperter sa rask dreining mot det som er kjent som beskyttelse Limited (som reduserer sjansene for flyktning å bringe hans familie), som har blitt assosiert med en funksjon for å gjøre rask avgjørelse om asylspørsmål sentre siden starten og rutiner for rask avvisning av forespørsler om asyl innvandrere fra visse sosiale lag, ikke kan skilles fra det overordnede målet sikte på å oppnå administrativ effektivitet og kontrollere bevegelsen av innvandrere - målene orde av McKinsey.

Betyr "begrenset beskyttelse" som får rett til opphold i Tyskland for et år utvides i ytterligere to år, men fratar ham retten til familiegjenforening i minst to år.

Selskapets prosedyrer og menneskerettighetshensyn

Hun sa Nora Marcard, professor i statsrett ved Universitetet i Hamburg og direktør for Refugee Law Center of the University: "Det er en juridisk feltet er svært følsom, så du kan ikke bare passere tiltak for å avslutte det jeg ikke er overbevist om at tilnærmingen av arbeidet med McKinsey er basert på å ta menneskerettighetshensyn på en systematisk måte. ".

Det bemerkes Nora at tilbudet av prosedyrer som er beskrevet som den mest effektive kom samtidig som Federal Bureau of Immigration gitt subsidiær beskyttelse bare et økende antall syriske innvandrere -oho status gjenkjenner MULIGHETEN utsatt asylsøker til alvorlig skade i hjemlandet, men det er ikke verdt å få beskyttelse av full flyktninger, det som gir dem tillatelse til å bo i Tyskland for bare ett år i stedet for bolig i tre år, slik som vanlige flyktninger, og fornektelse av retten til å bli gjenforent med sine familier.

Hun sa Nora: "Det var ikke disse endringene skjer samtidig en tilfeldighet Var regjeringen må forholde seg til et stort antall ankomster svært raskt, noe som betyr at en del av målet om å utvikle effektive prosedyrer var å begrense oppføring av flyktninger til landet på alle mulige måter.".Embetsmenn designet tyskerne, som har utført en dialog med dem nyheter, på den oppfatning at arbeidet med McKinsey ikke inkluderte identifisering av innvilget asyl til innvandrere type.
Andrea Brinkman, en talskvinne for det tyske immigrasjonskontoret, på spørsmål om hva hun sa om McKinsey hadde gjort sin mening om bruk av sub-beskyttelse, og sa: "Selvfølgelig ikke"

Takket være sin stab på 14 000, og kontorer rundt om i verden, McKinsey konsulentfirmaer selskapet i mange områder forutsatt fra flyindustrien og selv papirprodukter, samt offentlige institusjoner som spenner fra skoler og selv CIA (CIA).


Integrering av flyktninger og utvinningen av de nasjonale økonomier

Forklarer rapporten "Bevegelsen av individer: effekten av internasjonal migrasjon og muligheter", ble utgitt i fjor 2016, hvordan kan bidra til gjennomføringen av mer effektive prosedyrer for integrering av flyktninger i utvinningen av nasjonale økonomier og hjelpe innvandrere på samme tid.
Det reiser rapporten, utgitt av McKinsey International Institute of "verktøy økonomiske og næringslivsledere innsikt analyse" til internasjonal flyktningkrisen.

Khaled al-Rifai, en av forfatterne av rapporten, sier at McKinsey mener at "midlertidig situasjon" ansettelse, en kort henvisning til sub-beskyttelse, er et effektivt verktøy for integrering av nyankomne raskt i arbeidsmarkedet og tilbudet av boliger for dem, men han ville ikke snakke om å frata innvandrere av retten til å sette noen gjenforent med sine familier.

Han la til: "Generelt kan vi si at utstedelse av midlertidig oppholdstillatelse, de som tillater folk tilgang til arbeidsmarkedet, bolig, helse, anses nyttig i de fleste tilfeller på kort sikt, fra et økonomisk perspektiv Det er nyttig på lang sikt fra et samfunnsperspektiv. ".

Rifai sa, som har blitt en ekspert økonomisk praksis, var han ikke "spesialist i humanitærretten, med inngående studie av Genèvekonvensjonene", men ble motivert av personlig interesse, som det holder tysk og syriske statsborgerskap.

Det er ingen hemmelighet, men ingen kommentar
Kay sa Peter Rath, en talsmann for McKinsey, han kunne ikke bekrefte detaljene for prosjekter knyttet til flyktninger.

Han la til: "Jeg ønsker ikke å kalle det hemmelig, men vår politikk liste for å overlate avgjørelsen til våre kunder om de ønsket å snakke om det.".

Men offentlige dokumenter og intervjuer med myndigheter viser at virkningen av McKinsey selskapet å håndtere flyktningpolitikk strekker seg over hele Europa - en rolle som er ukjent, men er overraskende for noen juridiske eksperter, ifølge Washington Post rapporten.

De nye tiltakene har lykkes i å redusere tid til å bestemme på asylsøknader fram til 2015, da det bidro til en ny bølge av asylsøkere i akkumulering av rente poster.
Det har blitt migranter igjen tvunget til å vente rundt 500 dager før utstedelse av en avgjørelse på sin forespørsel, ifølge Veronica. Og fikk McKinsey mer enn $ 2 millioner i bytte for deres arbeid.

På slutten av året 2016 og begynnelsen av 2017, McKinsey i arbeidet for å redusere etterslepet i Hellas asylsøknader, samarbeider først med EU-kommisjonen begynte, deretter gjennom finansiert av Europakontor prosjekt for å støtte asyl, i henhold til hva hun sa Natasha Bertod, en talskvinne for EU-kommisjonen .
Said Jean-Pierre Schembri, en talsmann for støtten basert på øya Malta asyl kontor sier selskapet fikk ca en million dollar i bytte for det endelige prosjektet.


Hvorfor FN nektet å takle det?

Selskapet søker å utvide omfanget av sin virksomhet. I løpet av den siste våren (våren 2017), jeg laget en presentasjon til kontoret til FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) for å styre prosjektet på overføring av flyktninger.
Gjennom en e-post, ber han prosjektleder i McKinsey, Tyskland, en gren selskap av en amerikansk juridisk ekspert til å signere forslaget. Men en talskvinne for høykommissær for FN for flyktninger (UNHCR) sa at "tilbudet fra McKinsey kan til slutt avvist."

Han avviste ekspert, som ba om ikke å bli identifisert fordi han ikke var autorisert til å snakke om innbrakt av selskapet, til å delta i prosjektet.
Hun var ikke overbevist om at selskapet har dannet et team av eksperter har en høy grad av kompetanse til å ta opp spørsmålet om bosetting av flyktninger.


Tyskland er utstedt visum til gjenforening?

Tyske ambassader utstedt i første kvartal 2017 mer enn 17 000 visum for familiegjenforening M syrere og irakere i Tyskland. Det viser en rapport fra departementene for Interiør og Foreign Affairs Committee of Internal Affairs i det tyske parlamentet.

Ifølge en rapport, det tyske nettstedet dw ambassader utstedt i 2016 om lag 50 000 visum til syriske og irakiske familien flyktet til Tyskland. Antallet familiegjenforeningsvisum M i 2015-25000.

Deutsche Fillet nettstedet sitert "tyske Welt" at sakene ikke hadde tatt med økte frem til september / september 2016 med 40 prosent sammenlignet med 2015.
Selv om tallene viser en økning i antall flyktninger som klarte å gjenforene sine familier, men det er fortsatt mange mennesker som ikke kunne, fordi den type beskyttelse en viktig rolle i den.

  kilde : hafs post arabicKommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.