Hamburg gir premie til innvandrere menn tildeles sju unge menn stoppet angriperen i Hamburg


04 Aug
04Aug

Hedret av den tyske byen Hamburg til sju unge menn som har utlandsk bakgrunn , deriblant arabere og muslimer, konfronterte port siste angrepet som fant sted i byen, og bidro til arrestasjon. Hamburg politiet ga "Ian Karan Civil Courage Award" for disse unge mennesker i en spesiell seremoni ære.

Etter mindre enn en uke av et angrep med kniv appell, som ble utført av en palestinsk asylsøker født i UAE i en av den tyske byen Hamburg butikker, ble de hedret med sju unge menn konfrontert angriperen og jaget ham og bidro til arrestasjon. Han beskrev Hamburg politisjef Ralph Meyer, i sin tale i anledning hedre disse unge folk til å "andSavior liv", sier de var "en utrolig motet ha".

Meyer pekte på den måten brukes av unge mennesker til å stoppe angriperen, hvor de brukte stoler til å stå i ansiktet ved å si: "I disse tilfellene, hvor angriperen i tilfelle av hysteri, det var ikke bare den måten å stoppe det," samt å redusere tapene som ville ha skjedd.

Han beskrev de syv unge Hamburg politisjef som "modige Barmbek" (andelen av nabolaget hvor angrepet) oppstod etter å ha gitt dem Ian Karan Award for sivilt mot, og den estimerte økonomiske verdien av denne prisen på 3500 euro.

Videoen er lagt ut på Internett viste syv menn jage skuespilleren som har gjennomført en lang tre på ettermiddagen angrepet sist fredag (28 juli 2017). Ifølge enkelte medier tyske medier, disse unge menneskene som dukket opp i videoen kommer fra innvandrerbakgrunn, blant annet en tunisisk.

Spissen har inngått et supermarked i en livlig gate i Hamburg, og tok en kniv lengde på 20 cm fra en av hyllene, og angrepet folk rundt ham, drepte en person og såret to andre.

kilde : tysk nyhetsbyrå

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.