Frivillige organisasjoner ber belgiske myndigheter for å etablere et krisesenter for migranter i transitt


23 Jul
23Jul

Frivillige organisasjoner ber belgiske myndigheter for å etablere et krisesenter for migranter i transitt

Flere oppfordret saker av flyktninger og innvandrere i Belgia statlige organisasjoner, til de føderale myndighetene etablere et krisesenter i hovedstaden Brussel for å motta og direkte transitt migranter.

Denne forespørselen kom på baksiden av tilstedeværelsen av ca 300 innvandrere ankom hovedstaden i sin tur flere uker siden, og bor i en av parkene i fattige humanitære forhold, og av organisasjoner i "I tillegg til vilkårene i den miserable liv, utsatt dem for rettsforfølgelse av politiet fordi de er ulovlig i landet." .

Bemerket organisasjoner, i et brev sendt til den føderale regjeringen, behovet for samarbeid med alle parter, kommunale og lokale og føderale for å få dem i trygge steder i forberedelsene til en beslutning om, siden de fleste av dem ikke sende asylsøknader i Belgia, men prøver å fullføre veien til Storbritannia.

Organisasjonene sa i brevet, "myndighetene må få dem og informere dem om deres rettigheter og plikter og gjeldende lover, for å hjelpe dem i utvelgelsesprosessen," ifølge Carolyn Antrand, koordinator av Association of Desiree, om rettigheter for migranter, og en av underskriverne av brevet.

Organisasjoner forklarte at etablering av et asylmottak og guide for disse forholdene vil hjelpe dem til å nyte et akseptabelt liv og vil også hjelpe myndighetene å bekrefte sin identitet og orienteringer.

Frivillige organisasjoner også oppfordret de føderale myndighetene for å åpne døren til forhandlinger med Storbritannia, som ikke aksepterer deres syn, et tilstrekkelig antall flyktninger og innvandrere, for å avgjøre om vilkårene for disse transienter.

De belgiske politiet patruljerer de kystnære områdene nord i landet, for å undersøke tilstedeværelsen av ulovlige innvandrere som prøver å nå Storbritannia av smugling nettverk

Mennesker er aktive inne i landet

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.