EU-domstolen avviser anken fra østeuropeiske statene i kampen om flyktninger


27 Jul
27Jul

EU-domstolen avviser anken fra østeuropeiske statene i kampen om flyktninger

Møtt med EU-domstolens avgjørelse om å støtte EUs basen på å gi asyl med stor tilfredshet fra den tyske regjeringen forespørsler. Berlin har vurdert denne beslutningen en seier for sin posisjon i anlegget og bekreftelse av sine beslutninger i denne forbindelse filen.

Den tyske regjeringen velkommen på onsdag (26 juli 2017) hersket vedtak i EU-domstolen og støtte fra EUs basen i å gi asylsøknader i det første europeiske landet til å nå dem flyktninger, og bemerker at vedtaket bekrefter europeisk konsensus prosedyren i den ekstraordinære situasjonen også.

Den tyske regjeringen betraktet regelen av EU-domstolen som støtter politikken til Tyskland i denne forbindelse. En talsmann for innenriksdepartementet sa onsdag den tyske hovedstaden Berlin, sier regjeringen tror på dom bekreftelse på at reglene i Dublin-konvensjonen har myndighet i alle situasjoner, selv i unntakstilfeller også. Det talsmann lagt, og sa: "Det var det vi Barsaih alltid i regjeringen av våre handlinger"

Det er bemerkelsesverdig at EU-domstolen onsdag opprettholdt EU base, som krever å gi flyktninger søkt asyl i det første europeiske landet til å be. Ifølge rettens kjennelse, er det ikke tillatt Balehid om reglene for asyl i EU. Ifølge Dublin regler som gjelder i EU, ville det ha å søke asyl i det første landet til å nås fra Union.

Retten har utstedt, tatt fra Luxembourg-baserte, det hersket i saken anlagt av Slovenia og Østerrike mot Kroatia. Det er bemerkelsesverdig at spørsmålet om hvordan du registrerer migranter og deres fordeling i de europeiske blokken land har vært en stor mellom de to landene siden 2015 og 2016, da gjennom mer enn én million innvandrere, de fleste flyktninger fra Syria, Irak og Afghanistan, til Europa av land og sjø. På den tiden, Kroatia åpnet sine grenser med ikke-EU-land for å tillate sikker passering.

EU-domstolen avgjørelse et slag for landene i Øst-Europa, som protesterte mot opptak av innvandrere, som vekket misnøye med sine kolleger i blokken. Slovakia og Ungarn, med støtte fra sin nabo Polen vil EU-domstolen å oppheve en blåkopi utviklet av EU i 2015 pålagt hvert medlemsland å være vert for et antall flyktninger for å lette byrden på Hellas og Italia, som Tsalhma stort antall asylsøkere over Middelhavet.

De herskende regjeringspartiene i Berlin er stort sett enige om fordelingen av flyktninger EU plan i samsvar med regler fastsatt av EU-kommisjonen og kjempet en sensasjon i denne forbindelse med landene i Øst-Europa, avvise det europeiske prosjektet.

I denne sammenheng, sa han Stefan Harbart, nestleder i Stortingets blokken av KrF ledet av forbundskansler Angela Merkel, sa rettens avgjørelse bekrefter at alle EU-land er forpliktet til å bruke europeisk lov, og med alt ansvar. Han pekte på at disse landene ikke kan avbryte ansvaret én gang for å tillate flyktningene å reise gjennom sitt territorium til andre europeiske land.

For hans del, en ekspert sa indre anliggender Sosialistisk Folkeparti blokken partner i den herskende koalisjonen i Berlin, i et intervju med "Die Welt" avis i sin utgave torsdag, "EU er ikke en klubb der medlemmene velge hva bare Anasabhh ikke bekymret noe annet."

kilde: DPA

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.