etter to år i tyskland får hun første plass i skole aziza hammo er syrisk sykpleier som fikk første plass i den profesjonelle skolen som sluttet


08 Aug
08Aug

en flyktning fra Syria kunne  fullført sin studie av bistand til eldreomsorg , i den profesjonelle skolen, overlegen alle sine kolleger, etter bare to og et halvt år i tysklnd  


Lokal avisen "The Maine Post," den tyske avisen  sa, mandag, ifølge  et intervju med avisen, aziza , "noen ganger sagt jeg lærte tysk som en papegøye."

Aziza har fullført sin studie  i den profesjonelle skolen for å ta vare på de eldre i byen Hofheim, fikk hun det første stedet i sin klasse, etter språkkurset endte gode karakterer.

aziza kommenterer, i Schweinfurt ,. Vitnesbyrd hentet fra affiliate organisasjonen "Caritas" profesjonell skole, hvor jeg fikk til å evaluere "fremragende ytelse" med "utmerket takknemlighet"

aziza (42 år) forlot  den kurdiske regionen i Syria (avisen ikke

spesifisere regionen), ledsaget av sin sønn, i alderen 15 år nå, i februar 2015 og hadde tidligere jobbet som sykepleier i mange år i Syria.

Syrisk flyktning fikk støtte fra "søster Elke og bror Gerhard", som støttet  henne og som hun kaller dem også "den tysk familie".

Aziza ikke står overfor noen problemer i registeret ved profesjonell skole i Hofheim, som de har tidligere yrkeserfaring sekundær sertifikat.

broren [Gerhard]   støttet aziza  i frustrasjon og fortvilelse noen ganger

møtte i den første uken av skolen, skal ha vært ved å vandre en dag vandre mellom tog og buss, også møtt en dialekt ukjente for noen lærere og klassekamerater, samt den raske rytmen av normal tale i tyske skoler.

Med tiden Aziza var i stand til å overvinne disse hindringene, og fokusert på målet om utholdenhet, mens ikke neglisjere de plikter å oppdra sin sønn.

Mens lærerne føler stolt om profesjonell skole tidligere bedt dem om, reflektere ansvarlig rekruttering sentrum (Jawb Center), uttrykte sin beundring for harde design.

Avisen konkluderte med å si, at skolen regissøren "Sigmund Kellogg",

sier at han kommer  til å savne aziza , som vil begynne sin karriere nå i House of Wilhelm-lo og se, for eldreomsorg

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.