den syriske flyktning eusra Mardini: Jeg vil være stolt over å representere Tyskland under OL i Tokyo


25 Jul
25Jul

den syriske flyktning eusra  Mardini: Jeg vil være stolt over å representere Tyskland under OL i Tokyo

Krysset den syriske svømme venstre Mardini ønske om å representere Tyskland på Tokyo-OL i 2020. Hun Mardini vinne asyl i Tyskland, hun er også stolte av å representere verdens flyktninger.

Syriske svømme utviklingen, sa retten til asyl i Tyskland, enklere Mardini, tirsdag (25/07/2017), på sidelinjen av sin deltakelse i VM svømming mesterskap i Budapest, hun kan vurdere å representere Tyskland under OL i Tokyo 2020.

Hun Mardini (19 år) i en uttalelse til dpa den tyske Press Agency: "Jeg vet ikke ennå, men jeg vil være stolt over å representere Tyskland.." Hun sa den syriske svømming og sa: "Jeg er også stolt over å representere verdens flyktninger" Det er bemerkelsesverdig at Mardini ennå ikke har tysk statsborgerskap og vil også måtte kvalifisere seg foran andre idrettsutøvere til å delta med det tyske laget i den kommende OL.


I denne sammenheng, sa hun: "Hvis du fikk en tysk pass, vil jeg prøve å kvalifisere seg til OL i Tokyo 2020 i henhold til tyske standarder Men i Tyskland, er det ikke lett i henhold til de standarder og konkurranse.." Den Mardini hadde tidligere uttrykt sitt ønske om å representere Syria på internasjonalt nivå, noe som fortsatt ikke er mulig gitt de nåværende omstendigheter i Syria.

Det toppet Mardini overskrifter i store aviser verden rundt etter å ha betalt en båt for å nå de flyktningene til sikkerheten til rettferdighet. Som det var, etter sin ankomst i Berlin, en del av flyktning laget som deltok i Riod de Janeiro 2016-OL.

Hun er for tiden involvert Mardini i VM under flagget til International Swimming Federation. FNs byrå for flyktninger (UNHCR) har gjort goodwill ambassadør og vil snart publisere hennes livshistorie i en bok vil også være legemliggjørelsen av historien hennes i filmen.

(DPA)

Kommentarer
* E-postadressen vil ikke bli publisert på hjemmesiden.