artikler


«Reduksjonen i ankomster over sommeren har vært uventet», mente en forbauset norsk ambassade i Italia i slutten av august.

Les mer

Stortingsrepresentant Abid Raja (V) forteller at han fikk vondt i magen av å lese NRKs reportasje om somaliske foreldre som sender barna sine til koranskoler i opprinnelseslandet, der de utsettes for vold og overgrep.

Les mer

To menn er pågrepet på forskjellige steder i landet. Etter det NRK kjenner til skal det være opplysninger de selv ga i asylprosessen som er bakgrunnen for siktelsene.

Les mer

etter Fafo rapport om Integrering og innvandrere kommer fafo forsker Anne Britt Djuve. med forslag for å forbedre integreringen : Vi tror mer øremerking av midler, og heldagsprogram, kan føre til bedre resultater,

Les mer

Ny rapport viser at små kommuner har gode og bedre ordninger enn de store for integrering og inkludering. rapporten levert av En gruppe Fafo-forskere, Anne Britt Djuve, Hanne C. Kavli og Erika Braanen Sterri, har evaluert hvordan norske kommuner oppfyller Lov om introduksjonsordning og norskopplæring for nyankomne innvandrere.

Les mer

gruppe Fafo-forskere, Anne Britt Djuve, Hanne C. Kavli og Erika Braanen Sterri, har evaluert hvordan norske kommuner oppfyller Lov om introduksjonsordning og norskopplæring for nyankomne innvandrere.

Les mer

Finn.no fjerner en upassende of støtende annonsen fra deres nettside

Les mer

Mandag etter middag integrering og innvandring minister har lagt et innlegg på hennes facebook side og besøket til Gamvik og Mehamn i Finnmark. innlegget fikk både positive og negative reaksjoner noen som støttet og noen som kritisert.

Les mer

Alle asylsøkere bør samles i ett ankomstsenter, foreslår innvandringsminister Sylvi Listhaug. Målet er at åtte av ti skal få sin asylsøknad avgjort i løpet av 21 dager. fullstendig omlegging av asylbehandlingen i Norge

Les mer

Generalsekretær Ann-Magrit Austenå i NOAS sier innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) framstiller planen for omlegging av asylbehandlingen litt for enkelt.

Les mer

Oktoberbarna kalles de, afghanske mindreårige som har måttet flykte fra hjemlandet sitt og som kom til landet vårt i 2015. Norske myndigheter har gitt dem avslag på asylsøknadene sine og har bestemt at de nå blir 18 år og skal deporteres til Afghanistan. I dagene og ukene som kommer, står 130 mindreårige foran deportasjon til Kabul eller videre flukt ut i Europa. Noen vil også gå «under jorda» i Norge i redsel for hva som venter dem i Afghanistan.

Les mer